0229 - 27 84 33

'SUCCESVOLLE MENSEN, SUCCESVOLLE ORGANISATIE'

OrganisatieRegisseur

Bedrijven en organisaties veranderen voortdurend. Ze ontwikkelen zich naar de wensen van de markt en krijgen bijvoorbeeld te maken met een meer flexibele inzet van personeel. Organisaties die in deze veranderende wereld succesvol willen zijn, zorgen ervoor dat hun mensen succesvol zijn. Om de juiste balans te vinden tussen mens en organisatie, kan Bijl&Reuser een belangrijke rol spelen, wij noemen dit de OrganisatieRegisseur. Wij ondersteunen u met het doorvoeren van de gewenste veranderingen in uw organisatie, waarbij u uiteraard de eindverantwoordelijkheid behoudt.

Met onze ruime kennis van- en ervaring met vraagstukken op het gebied van mens en organisatie zijn wij een gedegen HR klankbord voor management en directie. Als OrganisatieRegisseur zijn wij in staat uw organisatie snel te doorgronden, talenten maximaal te benutten en elke medewerker te laten groeien in zijn of haar rol. Wij sturen op resultaat en samenwerking. Want werken uw mensen vóór u, of mét u?

Organisatieadvies

Mensen goed laten functioneren en hun talent maximaal benutten lukt alleen als je de ontwikkelingsfase, strategie en cultuur van de organisatie begrijpt. Als ervaringsdeskundigen op managementniveau zijn we doorgewinterde specialisten en kunnen we uw organisatie snel doorgronden. Op basis van deze inzichten geven wij advies en bieden praktische ondersteuning. Vraagstukken over strategie, structuur, management en cultuur in organisaties zijn bij ons in goede handen. Zo laten we u samen schitteren!

Wij bieden u professionele, strategische en operationele ondersteuning op het gebied van:
  • Organisatieadvies
  • Arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden
  • Loopbaanbegeleiding, coaching en teamontwikkeling
  • Projectmanagement
  • Duurzame Inzetbaarheid

Vacatures

Overzicht meest recente vacatures

21 juni 2019
Rotterdam / Nieuw-Vennep 
21 mei 2019
Nieuw-Vennep 
Top