0229 - 27 84 33

Zomergroet

We zitten alweer halverwege het jaar 2015 en de zomer kondigt zich meteorologisch al voorzichtig aan. Economisch is het misschien nog geen zomer maar dat eindelijk voor vele bedrijven de lente is aangebroken is een grote stap in de goede…
Samen succesvol
Bijl&Reuser wil graag successen bereiken voor onze opdrachtgevers en onze kandidaten. De juiste mens op de juiste plek, vast of tijdelijk, dat is het succes dat wij nastreven. Recentelijk is dat bijvoorbeeld voor interim vacatures gelukt bij Univé, Tyco, Essent, Cordaid en Tromp Bakery Equipment. Daarnaast zijn wij er trots op dat wij onlangs vacatures hebben weten te vervullen voor bedrijven als FrieslandCampina en de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord.

Steeds meer bedrijven weten ons te vinden als het om de werving en selectie van tijdelijke en vaste krachten gaat. Wilt u weten of wij u kunnen helpen? Bel of mail ons dan vandaag nog op 0229-278433 of info@bijlreuser.nl.

Herman op den Kelder nieuw gezicht bij Bijl&Reuser
Speciaal voor MKB bedrijven is Bijl&Reuser begin dit jaar met een HR Helpdesk gestart. Juist deze bedrijven missen immers vaak iemand die hiervoor de juiste kennis in huis heeft. Met Herman op den Kelder hebben wij een partner gevonden, die het MKB als geen ander kent en u graag helpt bij al uw vragen over P&O-zaken, zoals:

  • Werving en selectie van tijdelijk en vast personeel
  • Verzuim en begeleiding, denk bijvoorbeeld aan de Wet Verbetering Poortwachter
  • Functioneringsgesprekken en beoordelingen en opleidingen
  • Conflicten, bemiddeling, outplacement en ontslag
  • (Digitaal) HR-handboek, spelregels, formats en formulieren

Hoe werkt de MKB-Helpdesk?
Eigenlijk heel simpel. U stelt uw vraag via helpdesk@bijlreuser.nl. Als het nodig is, wordt u door Herman gebeld om uw vraag te bespreken. Vervolgens geven wij, als u dat wilt, een inschatting van de tijd en de kosten om uw vraag te beantwoorden. U geeft aan wanneer u uiterlijk het antwoord of advies wilt hebben. Wij rekenen een bedrag per uur. U betaalt uiteraard alleen voor de door ons gewerkte tijd. Geen basistarief of starttarief en ook geen abonnementskosten. Tenzij u dat wilt natuurlijk.

Komen we ook bij u op het bedrijf langs?
Dit bespreken wij met u. Voor vragen die we gemakkelijk via e-mail en telefoon kunnen beantwoorden, hoeven we niet langs te komen. Maar als u het prettig vindt dat bijvoorbeeld eenmaal per week of per maand iemand van ons bij u op kantoor is, kan dat ook.

Interesse? Bel Herman op den Kelder, 06 20617808, of mail naar helpdesk@bijlreuser.nl.

Deel deze pagina via

Top