0229 - 27 84 33

Uitbreiding team Bijl&Reuser

Graag stellen wij een nieuwe collega aan u voor: Madelon Spaan. Zij komt vanaf 15 september ons team versterken op het gebied van Executive Search, Werving&Selectie en Interim Bemiddeling. Wij kennen Madelon al lange tijd als integere en professionele partner.
Wij kennen Madelon al lange tijd als integere en professionele partner in ‘Search’. Ze is een gedreven vakvrouw met interesse in de drijfveren van mensen en draagt graag bij aan het succes en plezier van mensen in werk en leven. Een karakter dat naadloos aansluit bij de bedrijfsidentiteit van Bijl&Reuser, waar mensgerichtheid en transparantie hoog in het vaandel staan. De jarenlange ervaring van Madelon bij gerenommeerde HR bemiddelingsbureaus maakt haar tot een ware professional. Met haar komst willen wij nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten en relaties.

Voor Madelon is niets te veel. Aandacht is het toverwoord. Maximale aandacht voor opdrachtgever en kandidaat. Haar uitgebreide en zorgvuldig opgebouwde netwerk, inzicht, flexibiliteit, beoordelingsvermogen en jarenlange ervaring spelen een essentiële rol om de beste match te maken. Met veel passie, doorzettingsvermogen en enthousiasme, maar ook met de nodige humor is Madelon in staat om als senior consultant langdurige relaties aan te gaan met kandidaten en opdrachtgevers. Relaties waarbij ook resultaatgerichtheid en duurzaamheid centraal staan.

Madelon: “De mens in de organisatie loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Het succes van een organisatie wordt grotendeels bepaald door mensen hun sterke kanten nog verder te laten ontwikkelen. Dan ontstaat groei en zal men elkaar versterken. Mijn motivatie haal ik uit het maken van de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Voor de een is dat een goede aanwinst voor het bedrijf en voor de ander de realisatie van een volgende carrièrestap. Daar onderdeel van uitmaken geeft mij voldoening en energie.”

U kunt Madelon bereiken op 06 146 792 17 of via madelon@bijlreuser.nl

Deel deze pagina via

Top