0229 - 27 84 33

Team Bijl&Reuser breidt uit met 2 nieuwe collega's

Graag stellen wij 2 nieuwe collega's voor: Marjan Schneider en Rianne Bösecke. Marjan zal zich richten op talent en management development, executive coaching, premobiliteit en loopbaanbegeleiding. Rianne zal zich voornamelijk bezig gaan houden met de behoefte van de klanten en relaties.

Marjan Schneider, HRD Consultant
Marjan vervulde senior HRD posities in de retail, FMCG, food ingredients en biochemicals en is gespecialiseerd in talentmanagement en leiderschapsontwikkeling. Als associate van B&R zal zij zich richten op talent en management development, executive coaching, premobiliteit en loopbaanbegeleiding. Marjan: ‘Ik heb ontzettend veel zin om met het professionele team van B&R samen te werken. Onze activiteiten sluiten naadloos aan en samen kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Talentontwikkeling fascineert mij sinds mijn eerste baan. Wat is er nodig om het uit de verf te laten komen, wat kun je doen om het optimaal te laten ‘renderen’? Zeker is dat mensen en organisaties daar ‘beter én gelukkiger’ van worden. Dat samen realiseren, daar zit mijn drive'. Klanten ervaren Marjan als een betrokken en doortastende adviseur en sparring partner en mede daarom past zij zo goed in het team van Bijl&Reuser.

Rianne Bösecke, Consultant werving & selectie

Rianne is haar loopbaan begonnen bij een aantal grote en bekende recruitmentkanalen. Daar heeft zij veel verschillende organisaties ondersteund bij recruitmentoplossingen doormiddel van uiteenlopende werving- en employer branding adviezen. Vervolgens heeft ze gedegen ervaring opgedaan in het begeleiden van kandidaten naar een nieuwe baan. Ze is een netwerker, en legt daardoor moeiteloos verbinding tussen mensen en organisaties. Dit doet ze vanuit enthousiasme, oprechte interesse en grote betrokkenheid. Inmiddels heeft zij een groot netwerk opgebouwd binnen de HR wereld en hebben HR-onderwerpen haar altijd geïnteresseerd. Ze gelooft in een blijvende ontwikkeling van mens & organisatie, waar ze graag haar steentje aan bijdraagt en dat begint voor haar door de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen.

In samenspel met opdrachtgever en kandidaat, met oog voor details en een eerlijk advies, streeft zij naar het gewenste resultaat: de juiste match voor uw organisatie!

Rianne heeft onder ander gewerkt voor Intermediair, Nationalevacaturebank.nl, Tweakers.net, SMART Group, Friesland Bank en Rabobank.

Deel deze pagina via

Top