0229 - 27 84 33

Interim HR Manager, Gradi van Ittersum, aan het woord.

'Via LinkedIn kwam ik in contact met Bijl&Reuser. Het gevoel was meteen goed. In de contacten viel mij op dat de communicatie direct heel open en persoonlijk verliep ...
In het kennismakingsgesprek wat volgde op het eerste contact werd op een prettige wijze doorgevraagd naar wie ik ben als mens, wat drijfveren zijn geweest in mijn loopbaan en waar mijn kracht ligt in de ondersteuning van klanten. Uiteindelijk heb ik het geloof dat een goede match en toegevoegde waarde voor klanten ontstaat door te werken vanuit authenticiteit. De aanpak van Bijl&Reuser sluit hier naadloos bij aan.

Sinds juli 2018 ben ik via Bijl&Reuser werkzaam als interim HR Manager bij Concorp. Concorp is een Nederlands, jong, dynamisch, ervaren en 100% onafhankelijk familiebedrijf in het zoetwarensegment. Concorp ontwikkelt, produceert en distribueert A-merken en private- en fancy label concepten met toegevoegde waarde. Mooie merken zoals Autodrop, Oldtimers, Fisherman’s Friend, Ricola en Skittles zijn afkomstig van deze prachtige organisatie. De komende maanden zal ik mij nog met veel plezier inzetten binnen deze prachtige opdracht. Daarna draag ik het interim-stokje graag over aan een vaste HR Manager en zal ik mij, hopelijk ook weer via Bijl&Reuser, gaan richten op een nieuwe uitdaging'.

Deel deze pagina via

Top