0229 - 27 84 33

Er is groei!

We beginnen met goed nieuws: september 2015 heeft opnieuw een stijgende lijn laten zien in het aantal vacatures. Ook wij hebben het aantal vacatures sinds januari constant zien groeien en daarmee kunnen we zeggen dat de arbeidsmarkt nu echt aantrekt!…
Niet alleen de cijfers zijn positief, maar het sentiment op de markt verandert mee en dat was nodig. Het vertrouwen neemt toe en de carrousel begint weer te draaien. Niet helemaal toevallig heb ik, Madelon, mij juist op dit moment aangesloten bij Bijl&Reuser om de toenemende vraag naar werving en selectie en interim opdrachten op te pakken. Nu al zien wij de vraag naar specialisten toenemen. Ook zijn interimmers weer vaker aan het werk.

[Foto Madelon (eigen) (1)] Het werven en selecteren van personeel is in de afgelopen jaren flink veranderd. Zowel de vraag- als de aanbodzijde is mede door de sterke ontwikkeling van LinkedIn transparant geworden. Kandidaten, zowel voor vaste posities als voor interim opdrachten, zijn makkelijker vindbaar voor recruiters. Maar het aanbod is groot en een profiel is maar een profiel. Uiteindelijk gaat het naast kennis en ervaring om de persoonlijke eigenschappen en wensen van de kandidaat. Door dagelijks in contact te zijn met potentiële kandidaten en opdrachtgevers en door goed te luisteren naar beide partijen zijn wij in staat om in het enorme aanbod van profielen snel tot beschikbare kandidaten en selecties te komen uit ons eigen netwerk. Daar zit naar mijn mening onze toegevoegde waarde. In contact zijn met de markt, de personen achter de profielen kennen en daarmee de combinaties maken. Het selectieproces zal er effectief en vlot door verlopen. Fijn om weer te opereren in een markt die kansen biedt aan de opdrachtgever, aan de kandidaat en aan de intermediair!

Deel deze pagina via

Top