0229 - 27 84 33

Een gezond en kansrijk 2017!

2016 was me het jaartje wel! In de steeds complexer wordende wereld zagen we allerlei zorgwekkende ontwikkelingen die velen en ook ons zorgen baren.

Maar gelukkig zien we óók dat na jaren van crises (huizenmarkt, financiële markt, aandelenmarkt), veel organisaties de weg naar boven weer hebben gevonden.

Dat is geweldig nieuws en daar waren we met elkaar zo langzamerhand ook wel aan toe.

Jammer genoeg gaat het nog niet in alle sectoren crescendo (denk bijvoorbeeld aan de Offshore, de Retail en diverse banken en verzekeraars).

Soms liggen de oorzaken hiervan buiten de invloedssfeer van de organisatie maar juist in deze tijd wordt veel gevraagd om een nieuwe kijk op de eigen activiteiten.

Relevant blijven voor de klant is van alle tijden, want als dat niet lukt is de houdbaarheidsdatum nabij en dan is er pas echt reden voor zorg. We zien gelukkig dat de werkloosheid daalt en dat er in specifieke sectoren zelfs weer geluiden over krapte op de arbeidsmarkt zijn. Daarnaast merken we dat het investeren in ontwikkelen van medewerkers weer toe neemt. Zo snel kan het dus klaarblijkelijk gaan.

Het afgelopen jaar was voor ons een jaar om trots op te zijn. We hebben kunnen werken aan de uitbreiding van ons team en de uitbreiding van ons klanten- en kandidatenbestand, met als gevolg een stijgende omzet zowel in onze Recruitment als in onze Consultancy activiteiten.

Dit belooft veel goeds voor het komende jaar.

We merken dat onze benadering vruchten afwerpt en ons helpt in onze groei ambities.

Onze persoonlijke, onafhankelijke, maar betrokken werkwijze met opdrachtgevers én kandidaten heeft ons de afgelopen jaren door de crisis geholpen en die zetten we daarom gewoon voort.

Wij geloven namelijk in het creëren van succes door middel van het geven en krijgen van vertrouwen. In onszelf, in ons team, in onze opdrachtgevers en in onze kandidaten.

Met deze aanpak komen de kansen vanzelf.

Wij wensen iedereen een gezond en kansrijk 2017 toe!

Marco Bijl, Eugène Reuser, Jolanda Kamminga, Madelon Spaan, Rianne Bösecke, Ilona van de Braak,

Marjan Schneider

Deel deze pagina via

Top