0229 - 27 84 33

Krappe arbeidsmarkt bewijst noodzaak van goed relatiebeheer.

Dat de arbeidsmarkt krap is, lezen wij overal. Hoewel het in sommige beroepsgroepen als ICT en Techniek al lange tijd moeizaam is, ondervinden wij in de HR-markt ondertussen ook de gevolgen van de groeiende economie en de behoefte aan personeel ...
Met name het vinden van specialisten is lastig. De afgelopen jaren is de arbeidsmarkt steeds flexibeler geworden en daar heeft de werkende populatie zich deels op aangepast. Het kiezen voor een vast contract of voor de tijdelijke inzet van een zelfstandige of gedetacheerde, is niet meer zo duidelijk afgebakend als voorheen. Maar kenmerkend voor de Interimmarkt blijft het belang van snelheid en alertheid. Goed weten wie er op welk moment beschikbaar is, voor welke baan en in welke regio is van groot belang. Met de ontwikkeling van Social media als LinkedIn is de markt veel transparanter geworden, maar is het daarmee ook makkelijker geworden om de juiste kandidaat te vinden? Het vinden van kandidaten kost immers veel tijd (en daarmee geld). En probeer dan uit het grote aanbod ook nog maar eens de juiste kandidaat te vissen.


Bij Bijl&Reuser zijn wij elke dag in contact met kandidaten. Het is volgens ons namelijk van goot belang een relatie met kandidaten op te bouwen en met hen mee te denken. Hoe ontwikkelt de kandidaat zich en wat zou de volgende opdracht kunnen zijn? Wanneer is hij/zij weer beschikbaar? Dat laatste is heel belangrijk vanwege de snelheid die bij interim bemiddeling verwacht wordt. Het onderhouden van een goede relatie is dus van groot belang voor ons als bureau en voor de kandidaat. En uiteindelijk ook voor de opdrachtgever natuurlijk. Met goed onderhouden relaties laat Bijl&Reuser haar meerwaarde zien. Grabbelen in een grote database kan iedereen maar in één keer de juiste kandidaat benaderen vraagt elke dag inzet en investering in relaties met kandidaten en opdrachtgevers.

Wanneer je hier het belang van ziet, bouw je aan langdurige relaties en die maken het werken leuk en waardevol, vinden wij.

Deel deze pagina via

Top