0229 - 27 84 33

HR-interimmer, Caroline van Lelyveld, aan het woord

Caroline van Lelyveld -op interim basis werkzaam bij Astellas- over haar ervaring met Bijl&Reuser.
Door Madelon Spaan werd ik benaderd voor een opdracht als Mobiliteit coördinator bij een farmaceutisch bedrijf in Leiden. Twee dagen later maakten we gelijk kennis en hadden een goede klik. Wat mij gelijk opviel is de open en snelle communicatie, iets wat ik erg fijn vind.

Ik ben medio februari van dit jaar bij Astellas in Leiden gestart en begeleid een grote groep medewerkers van werk naar werk. Ik heb 1 op 1 gesprekken om met hen te sparren over hun toekomst, organiseer workshops op het gebied van LinkedIn, cv en motivatiebrief.
Inmiddels werk ik al een half jaar via Bijl&Reuser. Deze samenwerking bevalt heel goed. Madelon komt af en toe langs in Leiden en we hebben regelmatig telefonisch contact. De opdracht is verlengd tot eind dit jaar voor een dagdeel per week om alle lopende zaken van deze reorganisatie goed af te kunnen ronden.

Graag zou ik per oktober op een nieuwe opdracht starten voor 3 à 4 dagen per week in de rol als Mobiliteit coördinator, Loopbaanadviseur of Talentmanager. Mijn energie krijg ik uit mensen naar de juiste plek begeleiden, zodat ze het optimale uit zichzelf weten te halen.

Deel deze pagina via

Top